31 Dec 2012

Happy New Year !


HAPPY NEW YEAR !!


Apa azam korang tahun niy ?? Lame kan xupdate label mY storY.. hehe,, hari ni, ade satu nak kongsi.. setelah setahun menempuh hidup susah dan senang, akhirnya dah nak masuk 2013..
Ramai la yang update status kat facebook camni 

" Jangan masuk ke tandas pada 31/12/2012 pukul 11.59 kerana anda akan keluar pada tahun depan" banyak sangat kenangan pahit manis bersama-sama. kejap je rasa.. pejam celik pejam celik dah nak masuk 2013.. dulu, hangat dengan cerita dunia akan kiamat pada 21/12/2012.. memang la mula-mula takut sebab cerita ni bukan hangat hangat tahi ayam, tapi, panas membara.. seram sejuk juga.. tapi, lepas difikir-fikir, takkan la betul.. malaikat pun tak tahu bila nak kiamat,ni kan pula kita.. dekat timur, 1hb dah start sekolah dah.. kalau kat perak,Selangor dan banyak lagi negeri yang akan start skool pada 2 hb.. hurm.. Rupa-rupanya afiq dah nak masuk 14 tahun.. wah... cepat nyee rase..dah hampir setahun xjupa kawan baik yang telah berpindah di kedah.. no. handphone xde,facebook xde, twitter xde.. so, camne nak hubung.. kiteorang dah kawan 4 tahun.. semua tu telah ditetapkan oleh Allah S.W.T..
Kalau awal tahun, perhimpunan rasa ramai je orang.. bila dah tengah tahun, kurang sikit.. akhir tahun, rase macam form 1,2,3 and form 6 je ade.. yang lain pegi mane?? comfirm ponteng.. ape daaa.. mmg, ramai orang kat dalam malaysia benci / xsuka akan perhimpunan.. afiq pun xsuka perhimpunan sebab panas,lenguh kena berdiri,lemas dan bermacam macam lagi.. dah 2 kali dh rase nak pengsan je.. mse rase dah tk thn, ajak kawan pergi belakang sekolah untuk berehat kejap sebab rase nak pitam.. lame jugak la rehat.. pas2, dah rase ok lepas rehat.. and then, masuk balik perhimpunan.. pas2, tiba2, dah boleh masuk kelas dah.. best nyerr..hahahha..how about you?? hehehhe.. rasenye,dah panjang afiq taip, oke lah,, kita akan jumpa lagi.. selalu selAlu la jenguk jenguk blog HujanPanas.. Nak Tengok filem,korean drama dan macam macam lagi, layari hujanpanas011.blogspot.com

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...